Voor dat kleine beetje extra ontspanning tijdens yoga of meditatie is een wierook brander ideaal. Ook als je bezig bent met aromatherapie of gewoon je huis prettig wilt laten ruiken, is een dergelijke wierrookhouder ideaal. Het unieke van een wierook waterval is dat het een wierrookhouder is die zo gevormd is dat de rook geleidelijk van boven naar beneden zakt. Dit geeft een zeer aangenaam en rustgevend effect. Bij Buxibo bieden we dan ook meerdere prachtig gevormde modellen wierrookhouder aan.

✔ Voor 17:00u besteld, morgen in huis

✔ Gratis verzending vanaf €50

✔ Verschillende betaalmogelijkheden

Geniet van de rust van een wierrook waterval

Met een wierrook waterval als wierrookhouder kom je gegarandeerd weer helemaal tot rust. Deze verspreidt een ontspannend, zuiverend aroma dat helpt bij angsten, stress en vele andere klachten. Je krijgt de rust om dingen beter los te kunnen laten, waardoor je hoofd weer helder wordt. Door het ontspannen gevoel zal je nachtrust er ook baat bij hebben. Daarnaast houdt het ook nog eens muggen en andere insecten op afstand. Wat wil je nog meer? Iedere wierrook waterval en wierrookhouder van Buxibo is uitgevoerd in prachtig vormgegeven keramiek in allerlei ontwerpen. Dit materiaal is hittebestendig en eenvoudig te reinigen. Gebruik van de wierrook waterval is eenvoudig: zet deze op een stevige ondergrond die hitte- en vuurbestendig is, terwijl je een doekje onder de wierrookhouder legt om sporen van rook op te vangen. Door vervolgens een wierrookkegel op de brander te zetten, zal deze in 10 minuten een heerlijke geur verspreiden.

Bij ons is er voor ieder wat wils

Bij Buxibo laten wij ons voorstaan op onze snelle levering en vriendelijke service. Ook heeft onze webshop een zeer uitgebreid assortiment. Naast wierrook watervallen en wierrookhouders bieden wij namelijk ook buitenklokken, tuinlampen en vele andere mooie artikelen aan. Ook voor elektronica, babyspullen en beautyproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Kom lekker shoppen bij Buxibo!

20190308 133324985 iOS