Kies voor een waterblazer om jouw hond snel en handzaam af te drogen na een regenbui of een bad! Een dergelijke hondendroger van Buxibo is uiterst gemakkelijk in gebruik, met verschillende standen zodat de blaaskracht die jouw hond prettig vindt eenvoudig gevonden is. Wij leveren deze waterblazer met een alle toebehoren om gelijk aan de slag te kunnen, inclusief drie opzetstukken voor een aangepaste luchtstroom. Dat wil jij toch ook?

✔ Voor 17:00u besteld, morgen in huis

✔ Gratis verzending vanaf €50

✔ Verschillende betaalmogelijkheden

Hondenfohn – Waterblazer met Draaiknop – 2400W Vermogen met Warme en Koude Stand

(12 klantbeoordelingen)
119,99 74,99

✔ Verstelbare windsnelheden
✔ Zowel koude als warme lucht
✔ Verstelbare warmte functie
✔ Inclusief 3 mondstukken
✔ Uittrekbare en flexibele slang
✔ Voor vachtverzorging en styling
✔ Eenvoudig in gebruik

Krachtige Hondenföhn/ Waterblazer met Draaiknop + vachtverzorgingshandschoen voor de Hond | Verstelbare Vermogen standen (500W tot 2400W) en Verstelbare Temperatuur

(9 klantbeoordelingen)
149,99 89,99

✔ Verstelbare windsnelheden
✔ Zowel koude als warme lucht
✔ Verstelbare warmte functie
✔ Inclusief 3 mondstukken
✔ Uittrekbare en flexibele slang
✔ Voor vachtverzorging en styling
✔ Eenvoudig in gebruik

Waarom een waterblazer of hondendroger aanschaffen?

In de webshop vind je meerdere modellen waterblazer of hondendroger. Buxibo biedt zowel een eenmotorig als een tweemotorig model aan, afhankelijk van de benodigde blaaskracht. De voordelen van een Buxibo waterblazer of hondendroger zijn als volgt:

  • Meerdere windsnelheden
  • Koude en warme lucht
  • Regelbare hitte
  • Uittrekbare en flexibele slang
  • Vachtverzorging en styling
  • Gemakkelijk te gebruiken

Honden zijn gevoelige dieren en kunnen de hete luchtstroom als vervelend ervaren. Als je hond zich stoort, kun je de temperatuur terugschroeven en het opzetstuk verwijderen voor een minder intense blaaskracht. Wij adviseren de koude stand voor gevoelige plekken of plekken dichter op de huid van de hond, hoewel de warme en hete stand van de waterblazer als voordeel hebben dat eventuele bacteriën in de vacht gedood worden.

Vele producten voor huisdier en mens

Bij Buxibo zijn de producten altijd ruimschoots aanwezig. Dat betekent nooit onnodig lang wachten op nabestellingen! Naast onze modellen hondendroger bieden wij voor jouw hond tevens een vachtverzorgingshandschoen aan, waarmee je eenvoudig overtollig haar verwijdert. Voor de mens hebben wij ook een zeer ruim aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige wierrook waterval of bruisballen? Zo ruiken in een handomdraai zowel je hond als je huis weer helemaal fris!

Hondenföhn Waterblazer Dierenborstel Föhn voor Honden Huisdieren Vachtblazer Droger verstelbare standen temperatuur regelaar Sterke Beste VidaXL 210 008 1