Uncategorized

De 5 Beste Waterblazers of Hondenföhns van Buxibo (2020)

De Beste Hondenföhn Waterblazer Buxibo Review Vergelijken 2

Waterblazers, ook wel hondenföhns of vachtdrogers genoemd, worden al jaren gebruikt door hondentrimsalons voor een mooie vacht. De laatste tijden worden waterblazers voor honden ook steeds populairder voor thuisgebruik. Dit komt omdat mensen de uiterlijke verzorging van honden en huisdieren belangrijker vinden.  Maar ook door de goedkope prijzen die bedrijven als Buxibo hebben maken de hondenföhn aantrekkelijk om voor thuisgebruik te kopen. Bovendien heeft het gebruik van een hondenföhn veel voordelen voor de vacht van je hond. Lees gauw verder om meer te weten te komen over waterblazers, de voordelen van waterblazers, waar je waterblazers moet kopen, hoe je waterblazers moet gebruiken, etc.

Inhoud

 • Voordelen van hondenföhn
 • Hoe werkt een hondenföhn
 • Hoe gebruik je waterblazer
 • Wat zijn de beste waterblazers?
 • Prijs van waterblazers

Voordelen van een hondenföhn (waterblazer)

Een waterblazer is de beste apparaat met veel voordelen voor vachtverzorging. Je kent het wel: de natte geur van honden na een dag in de regen of een wandeling aan het water. Hoewel je dit niet helemaal kunt voorkomen (want een natte hond zal altijd naar een natte hond ruiken) kan je het wel verminderen en snel verwijderen. Een waterblazer kan daarbij helpen door de vacht van de hond snel weer droog te krijgen. Naast het drogen van je hond, is een hondenföhn het beste middel voor het verzorgen van de vacht. Het helpt bij vachtverzorging van honden door het verwijderen van vuil en overtollige haren. Zo behoud je de optimale vachtconditie en voorkom je stank en ongewenste geurtjes. Met de hondenföhns van Buxibo.com (die overigens ook op Bol.com te koop zijn) wordt het verzorgen van de vacht van uw trouwe viervoeter ook een stuk gemakkelijker. Doormiddel van het gebruik van de waterblazer, zal het kammen van de haren van uw hond ook een stuk makkelijker worden. Omdat de hondenföhn super handig en makkelijk is, worden ze ook vaak gebruikt in honden- en trimsalons.

Voordelen van een hondenföhn op een rijtje:

 • Snel drogen van natte vacht
 • Vermindert stank en muffe geur bij natte honden
 • Onmisbaar bij vachtverzorging
 • Verwijdert vuil uit vacht
 • Verwijdert overtollig haar uit vacht
 • Maakt vachtverzorging makkelijker
 • Helpt bij uitkammen van hond
 • Goedkope hondenföhn

Buxibo.com was in 2019 de grootste importeur van waterblazers binnen Nederland. Met meer dan duizend stuks is Buxibo ook de grootste verkoper van hondenföhns binnen Nederland.

 

De uiterlijke verzorging van jouw hond is altijd een hele klus, zeker als jouw hond een dikke vacht heeft. Maar wij kunnen het voor jou een heel stuk eenvoudiger maken.

Inhoud

Als jouw hond bijvoorbeeld een heerlijke duik heeft genomen in open water of heeft je hond net gelopen in een heftige regenbui en de vacht van uw hond is hierdoor vies geworden, dan is het geen enkel probleem voor de hondenföhn om dit weer schoon te krijgen.

De waterblazer zorgt ervoor dat het vuil en nattigheid uit de vacht van uw hond verdwijnt. Er zullen na gebruik geen klitten en vuil meer aanwezig zijn in de vacht.

Hoe werkt de waterblazer?

Een hondenföhn blaast overtollig water en vuil het vacht van uw hond, vandaar de naam ‘waterblazer’. Bovendien kan je met een waterblazer heel makkelijk een hondenvacht drogen, vandaar de naam ‘hondenföhn’. Net als een gewone föhn, kan je bij waterblazers de blaaskracht instellen. Ook is het bij sommige waterblazers mogelijk om de temperatuur te regelen. Met warme en hoge blaaskracht kan je het vacht sneller drogen. Bij Buxibo.com hebben wij verschillende waterblazers . Bij de meeste modellen kan je zowel de blaaskracht als temperatuur instellen. Ook hebben wij modellen die extreem krachtige waterblazers zijn, zoals de dual motor Pet Dryer met twee motoren.

Variërend in blaaskracht om met een waterblazer hondenvacht of haren te drogenHet helpt bij vachtverzorging van honden door het verwijderen van vuil en overtollige haren. Zo behoud je de optimale vachtconditie en voorkom je stank en ongewenste geurtjes. Net als een gewone föhn kan je meMet de hondenföhns van Buxibo.com (die overigens ook op Bol.com te koop zijn) wordt het verzorgen van de vacht van uw trouwe viervoeter ook een stuk gemakkelijker. In plaats van elke dag kammen, kan de hondenföhn, ook wel een waterblazer genoemd, je een handje helpen.

Een waterblazer (doodle blaster) heeft een beetje weg van een föhn en bladblazer. Het kan namelijk warme lucht blazen net als een föhn. Maar het is vele malen krachtiger. Hierdoor blaast de hondenföhn water uit de vacht van jouw hond. Niet alleen het water, maar ook vuil wordt weggeblazen.

 

Hoe gebruik je een waterblazer?

Het gebruiken van een waterblazer is eigenlijk heel eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Het enige waar je op moet letten, is dat je de hondenföhn op een plek gebruikt die nat en vies mag worden (dus niet midden in je woonkamer). Want het water en vuil zal met de waterblazer uit de vacht van je hond geblazen worden.

In het begin van gebruik zet je de hondenföhn op de koudste stand (als je hond eraan gewend is geraakt, kan je de warmtestand verhogen) en begin met de poten en zo ga je steeds verder omhoog.

Het is belangrijk dat je tegen de haarwortels in blaast en de hondenföhn niet te lang op dezelfde plaats gebruikt. Dit kan namelijk erg pijnlijk zijn voor de hond als de warmtestand aan staat.

Bij het blazen in de buurt van de ogen en oren, moet je extra voorzichtig zijn. Blaas nooit in de ogen en hou je hand op de gehoorgang van je hond als oren uitblaast.

Het kan zijn dat je hond in het begin bang is voor de föhn, maar je kunt je hond aanleren dat hij dit niet hoeft te zijn:

 • Zet je waterblazer eens aan en kijk hoe je hond reageert. Komt hij er direct op af, beloon hem dan met een snoepje.
 • Stel je hond gerust. Zorg dat hij voelt dat er niks aan de hand is.
 • Gebruik de waterblazer in het begin eerst voor korte periodes, dit werkt vaak beter en daarna kan je hem belonen met zijn favoriete snoepje!
 • Zet de waterblazer in het begin op de laagste stand, zodat hij ook niet zoveel geluid maakt.

Hieronder vind je een filmpje waar je dit ook nog allemaal in kan bekijken.

1. Krachtige Hondenföhn/ Waterblazer met Draaiknop om Overtollig Water en Stof Snel Uit de Vacht te Blazen | Verstelbare Vermogen standen (500W tot 2400W) en Verstelbare Temperatuur

Hondenfohn droger voor honden en huisdieren professionele hondenfohn Buxibo Kingkongdeals 007

Deze super krachtige hondenföhn is een van onze modellen. Het is een mooie waterblazer met veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur veranderen. De verschillende temperaturen zijn koud, warm en heet.

Wat ideaal is, is dat je de vermogen standen kunt veranderen. Deze hondenföhn heeft een vermogen van 500W tot 2400W.

Bij deze waterblazer zitten 3 verschillende opzetstukken die je bij het drogen van je hond kunt gebruiken.

De knoppen om het apparaat te bedienen, zitten bij deze hondenföhn aan de voorzijde.

Specificaties:

Kleur:Zwart
MateriaalAluminium
Gewicht:5 kg
Geschikt voor:Honden met lang en kort haar
Afmeting:

Lengte: 20 cm

Breedte: 40 cm

Hoogte: 16 cm

De prijs van deze waterblazer bedraagt €87.99. Dit is vergeleken met andere waterblazers vrij goedkoop. Voor de kwaliteit die je krijgt, is de prijs het zeer zeker waard.

Kortom, een super mooie hondenföhn met relatief veel opties.

Hieronder zal ik een aantal klanten ervaringen voor je plaatsen, zodat je een beeld hebt hoe andere mensen deze hondenföhn ervaren.

2. Hondenföhn/Waterblazer – Verstelbare Vermogen standen (500W tot 2400W) en Verstelbare Temperatuur – Zwart

Deze mooie hondenföhn is van zeer goede kwaliteit. Hij heeft verschillende functies die erg makkelijk in gebruik zijn.

Deze hondenföhn heeft een uitrekbare slang en 3 verschillende opzetstukken. Hierdoor is de hondenföhn nog makkelijker in gebruik.

Je kan hem naar wens veranderen in temperatuur. Koud à Warm à Heet

Ook heeft deze waterblazer verstelbare vermogen standen. Deze kunnen verschillen van 500W tot 2400W. Dit is de kracht dat de hondenföhn blaast.

De knoppen waarmee het apparaat te bedienen is, zitten bij deze hondenföhn aan de achterzijde

Hieronder zal ik je wat meer specificaties gegeven over dit product.

Specificaties:

Kleur:Zwart
MateriaalAluminium
Gewicht:5 kg
Geschikt voor:Honden met lang en kort haar
Afmeting:

Lengte: 24 cm

Breedte: 40 cm

Hoogte: 28 cm

Deze waterblazer heeft een prijs van €109.99. Dit is niet duur voor de kwaliteit en mogelijkheden die je krijgt.

Als ik jou was, zou ik hem meteen halen. Goede kwaliteit, alleen maar voordelen en een super handig product om in huis te hebben met een hond. En al helemaal als hij van zwemmen houdt.

 1. Krachtige Hondenföhn/ Waterblazer met Draaiknop + vachtverzorgingshandschoen voor de Hond | Verstelbare Vermogen standen (500W tot 2400W) en Verstelbare Temperatuur

Prachtige krachtige hondenföhn met verschillende opties.

Deze hondenföhn heeft een uitrekbare slang en 3 verschillende opzetstukken. Hierdoor is de hondenföhn nog makkelijker in gebruik. Je kunt hem op één plek laten staan, omdat de slang mee rekt. Dit is natuurlijk super handig. Je hoeft dan niet constant met de waterblazer in je hand te staan.

Je kan hem naar wens veranderen in temperatuur. Koud à Warm à Heet

Ook heeft deze waterblazer verstelbare vermogen standen. Deze kunnen verschillen van 500W tot 2400W. Dit is de kracht dat de hondenföhn blaast.

De knoppen waarmee het apparaat te bedienen is, zitten bij deze hondenföhn gevestigd aan de voorzijde.

Niet alleen de prachtige hondenföhn krijgt u bij ons, maar u krijgt er ook een gratis vachthandschoen cadeau!

Hieronder zal ik je wat meer specificaties geven over het product.

Specificaties:

Kleur:Zwart
MateriaalAluminium
Gewicht:5 kg
Geschikt voor:Honden met lang en kort haar
Afmeting:

Lengte: 16 cm

Breedte: 40 cm

Hoogte: 22 cm

Deze waterblazer bedraagt €109.99. Je krijgt voor dit geldt goed kwaliteit, en ook nog een vachthandschoen cadeau!

 1. Super Krachtige Hondenföhn 500W-3400W – Waterblazer met Verstelbare Kracht en Temperatuur – Hondenfohn met 2 Motoren en Windsnelheid tot 80M/S – Inclusief 3 Opzetstukken – Geel

Deze hondenföhn is onze beste hondenföhn. Deze waterblazer heeft maar liefst 2 motoren.

De windsnelheid van deze waterblazer is tot 80 M/S.

We hebben deze hondenföhn te koop in 2 verschillende kleuren. Geel en roze.

Ook heeft deze hondenföhn verstelbaar vermogen en temperatuur. Het maximale vermogen is 3400W. Dit is erg hoog. Dus je hond is met dit vermogen zo weer droog en schoon.

Ook, net als de andere, heeft deze waterblazer een uitrekbare slang en 3 verschillende opzetstukken.

Hieronder zal ik je wat meer specificaties geven over het product.

Specificaties:

Kleur:Zwart
MateriaalAluminium
Gewicht:8.5 kg
Geschikt voor:Honden met lang en kort haar
Afmeting:

Lengte: 23 cm

Breedte: 40 cm

Hoogte: 18 cm

 

Deze hondenföhn bedraagt een prijs van €179.99. U krijgt voor dit geld een zeer goede kwaliteit.

 1. Hondenfohn – Waterblazer met Draaiknop – 2400W Vermogen met Warme en Koude Stand – Wit

Deze super moderne waterblazer is een van de betere items. Hij heeft een maximum vermogen van 2400W. Deze is ook te verstellen.

Deze hondenföhn heeft twee standen, warm en koud.

De draaiknoppen zitten bevestigd aan de zijkant van de waterblazer.

Ook deze slang is erg flexibel.

Specificaties:

Kleur:Wit
MateriaalAluminium
Gewicht:4 kg
Geschikt voor:Honden met lang en kort haar
Afmeting:

Lengte: 25 cm

Breedte: 50 cm

Hoogte: 38 cm

 

Deze hondenföhn is verkrijgbaar onder de prijs €….

Hieronder zal ik je wat ervaringen van onze klanten laten zien.

Krachtige Hondenföhn/ Waterblazer met Draaiknop om Overtollig Water en Stof Snel Uit de Vacht te Blazen | Verstelbare Vermogen standen (500W tot 2400W) en Verstelbare Temperatuur

129,99 87,99

✔ Verstelbare windsnelheden 
✔ Zowel koude als warme lucht 
✔ Verstelbare warmte functie 
✔ Inclusief 3 mondstukken 
✔ Uittrekbare en flexibele slang 
✔ Voor vachtverzorging en styling 
✔ Eenvoudig in gebruik 

[tbay_products]

[product id="7212" columns="2"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *