Over ons

Wie is Buxibo?

Buxibo.com is de online winkel voor artikelen voor in en rondom het huis, kantoor en school, elektronica en nog veel meer! Buxibo is een jong dynamisch en flexibel bedrijf, wij streven er naar om producten waar veel vraag naar is tegen een goede prijs aan te bieden. Wij streven ook naar een goede klant tevredenheid, de klant staat bij ons op nummer 1. Wij proberen het dagelijks leven van de klant leuker en makkelijker te maken met onze producten.

Een steeds groeiend assortiment

Dagelijks wordt het aanbod op Buxibo.com aangevuld met nieuwe producten. Regelmatig komen wij met scherpe acties en goede deals. Géén woekerprijzen, maar scherpe acties met de Nederlandse top service en levering. Geen dropshipping dus.

Top service

De Nederlandse consument heeft steeds hogere eisen wat betreft online winkelen. Bij Buxibo.com proberen we deze verwachtingen te overtreffen. Wij streven naar een snelle levering van vandaag besteld is morgen in huis. Mocht u toch twijfelen dan heeft u 35 dagen bedenktijd en stuurt u uw pakket gratis retour! Onze service wordt dan ook gewaardeerd door al onze klanten. Niet tevreden? Neem gerust contact met ons op en wij lossen het voor u op.

Buxibo Logo Circle Transparent 2 e1571437974369