Wil je graag een mobiele airco kopen om de hete dagen door te komen? In de webshop van Buxibo bieden we de SensaHome mobiele airco aan. Dit is het ideale hulpmiddel om iedere ruimte te verkoelen en te ontvochtigen. Terwijl warme lucht middels een slang naar buiten wordt geleid, wordt er één à twee liter vocht per uur uit de lucht gehaald en opgevangen in een bakje binnen de airco. SensaHome mobiele airco’s zijn duurzaam geproduceerd van hoogwaardige materialen. Dankzij het geboden comfort en het energieverbruik is dit model een uitstekende keus. Waar zet jij hem neer?

✔ Voor 17:00u besteld, morgen in huis

✔ Gratis verzending vanaf €50

✔ Verschillende betaalmogelijkheden

SensaHome Mobiele Airco – 7000 BTU – Airco op wielen met Afstandsbediening

399,99 249,99
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Snel verkoelend
  • Zorgt voor een schone binnenlucht
  • Makkelijke installatie

SensaHome Mobiele Airco – 9000 BTU – Airco op wielen met Afstandsbediening

499,99 299,99
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Snel verkoelend
  • Zorgt voor een schone binnenlucht
  • Makkelijke installatie

Gebruik van een mobiele airco of luchtkoelers

Een mobiele airco heeft als voordeel dat deze makkelijk te verplaatsen is. Deze kan in meerdere ruimtes tot wel 25 m2 gebruikt worden. Deze luchtkoelers hebben het voordeel dat je niet voor iedere ruimte apart een airco hoeft te kopen. Door je luchtkoelers op wieltjes naar een andere ruimte te duwen, heb je binnen de kortste keren de gewenste temperatuur. Sluit je luchtkoelers van SensaHome eenvoudigweg aan op je stroomnetwerk en leg de tube voor luchtafvoer buitenshuis. Binnen drie minuten geniet jij al van de koelte!

Vele prachtige producten in één webshop

Buxibo biedt nog veel meer producten aan dan mobiele luchtkoelers annex airco’s. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook een beschermende koptelefoon voor je baby kopen tegen gehoorschade. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig koffiecup rek voor in je keuken? Ongeacht jouw noden of wensen komt Buxibo je graag tegemoet. Neem daarom vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment, of neem contact met ons op voor antwoorden op al je vragen.

Ventilator Staand Goedekope Staande Ventilator Vloerventilator Ventilator Kopen Wit Buxibo 629