Als je ervoor wilt zorgen dat jouw kind met een gezond gehoor opgroeit, investeer je in een kinderkoptelefoon. Het gehoor van een baby of kind is namelijk uiterst gevoelig. Tegenwoordig ziet men een steeds grotere toename in gehoorschade bij kinderen, vanwege harde en schadelijke geluiden in de omgeving. Bescherm jouw kleine tegen het lawaai van harde muziek op feesten, motorrijders, geschreeuw en andere bronnen van overlast met de kinderkoptelefoon van Buxibo.

✔ Voor 17:00u besteld, morgen in huis

✔ Gratis verzending vanaf €50

✔ Verschillende betaalmogelijkheden

Bescherm jouw kind met de kinderkoptelefoon

Een kinderkoptelefoon beschermt de kwetsbare trommelvliezen van jouw kleine tegen geluid. Deze gehoorbescherming zorgt er dan ook voor dat jouw baby of kind niet langer gehoorschade op loopt als gevolg van luid omgevingsgeluid. Dit product van Buxibo biedt de volgende voordelen:

  • Heerlijk zachte oorkussens voor draagcomfort
  • Verstelbare oorkussens voor een goede verzegeling
  • Lichtgewicht om gemakkelijk langer te dragen
  • Beschikbaar in vijf leuke kinderkleuren

Ook voor andere producten kun je bij ons terecht

Bij Buxibo zijn we trots op ons uitgebreid assortiment, met daarin allerhande nuttige en scherp geprijsde producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een superhandige mobiele airco on jouw kamer heerlijk af te koelen tijdens de zomermaanden? Of heb je toch liever een mooie koffiecup houder voor in jouw keuken? Wat je ook zoekt, onze webshop bezorgt het razendsnel bij je thuis. Vragen of opmerkingen over onze producten? Surf dan naar onze contactpagina.

Kinder Koptelefoon Met Verlichting Vierkante Oortjes Beste Koptelefoon Kind Kopen Kinderkoptelefoon Met Glowing In The Dark Led Verlichting Goedkoop Lovnix 435 007