Zakelijke klanten kunnen naast het bestellen via de website gebruik maken van onze zakelijke dienst. De extra opties die we ter beschikking stellen aan zakelijke klanten zijn bedoeld om de transactie zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Klanten die meer dan €500 besteden vallen in opmerking voor deze opties. We maken na een verzoek van deze dienst graag een offerte voor je klaar. Ga je akkoord met de offerte dan zullen we een schriftelijke overeenstemming ondertekenen.  We zullen aan de hand van de volgende punten ervoor zorgen dat de transactie zo soepel mogelijk en efficiënt verloopt.

24-uurs bezorging
We houden niet van wachten, jij waarschijnlijk ook niet. Wij streven altijd naar een bezorgtijd van 24 uur. Mochten er producten niet op voorraad zijn dan zullen we dat altijd overleggen.

Persoonlijk contact
We hopen een duurzaam relatie met je aan te gaan in de toekomst. Dat begint met goede communicatie en vertrouwen. We stellen dan ook een vaste accountmanager aan die de orders zal opnemen en verwerken. Voor vragen en problemen zal deze accountmanager makkelijk bereikbaar zijn.

Volumekorting
Klanten die veel besteden en herhaaldelijke orders plaatsen zullen in aanmerking komen voor volumekorting. Deze klanten zullen een offerte op maat krijgen met zeer scherpe prijzen. Ons productspecialisten zullen ook meekijken en je van advies voorzien over producten. We hopen met onze diensten jouw verkoop te maximaliseren.

Betaalmogelijkheden
Voor bedrijven is het mogelijk om achteraf te betalen. We zullen in overleg met jou een betalingstermijn instellen die het beste uitkomt.