Als je nog op zoek was naar een buitenklok in klassieke stijl hoef je niet verder te zoeken! Bij Buxibo bieden wij een tijdloos model aan. Deze prachtige klok is voorzien van een wijzerplaat met duidelijk leesbare cijfers en een geïntegreerde thermometer. Als buitenklok is deze uiteraard volledig waterdicht zodat deze in weer en wind kan functioneren. Dat is nog eens een ideale oplossing als je ook buiten eenvoudig de tijd in de gaten wilt houden!

✔ Voor 17:00u besteld, morgen in huis

✔ Gratis verzending vanaf €50

✔ Verschillende betaalmogelijkheden

Houten Wekker Alarmklok – Temperatuur en Datum Weergave – LED Licht en Geluidssensor – Slaapwekker met Alarm – Alarm Klok Lichtwekker

(7 klantbeoordelingen)
29,99 17,99
  • Mooie houten wekkerklok
  • Temperatuur en datum weergave
  • LED licht gaat automatisch in dimstand tussen 18:00-07:00
  • Met geluidssensor, handig tijdens het slapen
  • Tot 3 alarmen in te stellen
  • Werkt zowel op stroom als op batterijen
  • Inclusief stroomkabel

Industriële Vintage Retro Wandklok van Hout met Stil Uurwerk met Getallen – Zilver 45 CM

34,99 22,99

✔ Stil uurwerk
✔ Duurzame materialen
✔ Batterij aangedreven
✔ Vintage design
✔ 24 maanden garantie

Kies voor een robuuste buitenklok

Het voordeel van het aanschaffen van een buitenklok is dat deze veelzijdig is. Hij kan namelijk zowel binnen als buiten opgehangen worden. Waar je hem ook installeert, de tijdloze vormgeving zorgt ervoor dat hij feilloos binnen iedere inrichting past. De geïntegreerde thermometer vertelt je daarnaast direct wat de temperatuur is. Ook kun je qua stijl keuzes maken: de rand van de buitenklok is uit te voeren met zowel een gouden als een zilveren afwerking.

Een uiteenlopend assortiment

Buxibo laat zich voorstaan op zijn grote assortiment aan producten in allerlei categorieën. Naast een mooie binnen- of buitenklok kun je bij ons bijvoorbeeld ook een hondendroger aanschaffen voor je viervoeter. Ook op het gebied van verzorging, babyproducten, elektronica en reizen vind je bij ons alles wat je zoekt – altijd snel bezorgd met de beste service! Dat is Buxibo.

Landelijke Wandklok Wand Klok met temperatuur meter Barometer Klassieke Vintage Industriële Stijl Fahrenheit Kopen Goedkoop voor Binnen Buiten SensaHome 483