Bestellen & Betalen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bestellen is heel simpel bij ons. We leggen het je uit in 3 korte stappen:

1. Leg een artikel in je winkelwagen en ga naar bestellen
2. Controleer en regel je bestelling. Vul in het juiste adres.
3. Rond je bestelling af door te betalen. Dat kan met vrijwel alle betaalmethoden, zoals iDeal, Paypal, Mastercard, Visa, Bitcoin, etc.

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog wijzigen?

Dat kan, maar niet altijd. Als je tijdig contact opneemt met ons, dan kunnen we de geplaatste bestelling misschien nog wijzigen. Als de bestelling nog niet verzonden is, dan kunnen we het misschien nog tijdig annuleren. Verzonden bestelling kunnen helaas niet meer worden gewijzigd of geannuleerd.

Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen bevestigingsmail gekregen?

Staat je bestelling in je account? Dan is het gelukt.

Wanneer je inmiddels een uur geleden hebt besteld, maar nog steeds geen bevestiging hebt ontvangen, dan kan dat verschillende redenen hebben.

  • Je kunt je email adres per ongeluk verkeerd hebben ingevuld, hierdoor is de bevestigingsmail niet is aangekomen.
  • De bevestigingsmail kan terecht zijn gekomen in de spam folder tussen de ongewenste mail. Controleer daarom de spam-folder voor de zekerheid.
  • Er kan iets fout zijn met de betaling, waardoor je bestelling niet is uitgevoerd.

Kom je er niet uit, maak je dan in ieder geval geen zorgen. Neem contact op met de klantenservice als je meer wilt weten over de status van je bestelling. Wij kunnen dan samen met jou nagaan waar het fout is gegaan.

Wat is de status van mijn bestelling?

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Hoe kan ik betalen?

Om het afrekenen zo gemakkelijk mogelijk te maken, ondersteunen wij bijna alle betaalmethoden. Het belangrijkste is dat alle betaalmethoden veilig en betrouwbaar zijn. Je gegevens worden in beveiligde omgeving verwerkt. Je kunt kiezen uit de onderstaande betaalmethoden.

Kan ik handmatig overboeken?

Ja, dat kan. Hou er wel rekening mee dat we je bestelling pas kunnen verwerken als het aankoopbedrag is ontvangen. Met overboeken kan dit 1-2 werkdagen duren.

Wil je dat je bestelling gelijk wordt verwerkt, dan adviseren wij een van de andere betaalopties waarbij de betaling gelijk verwerkt kan worden.