Buxibo.com, gevestigd aan Dijkgraaf 34 6921RL DUIVEN Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.buxibo.com/
Dijkgraaf 34 6921RL DUIVEN Nederland
+31 6 23702323

Privacy- en cookiebeleid Buxibo.com

Vanaf het moment dat jij bij Buxibo komt tot het plaatsen van een bestelling en het verwerken ervan, geef je een aantal gegevens aan ons door. Met deze gegevens kunnen we je bestelling bezorgen en mogelijke retour en garantie behandelen. Ook als je geen bestelling plaatst verzamelen we een aantal anonieme gegevens, zoals producten die je in de winkelmand hebt geplaatst. Hiervoor gebruiken we cookies. Verderop zullen we ons cookiebeleid toelichten. In alle gevallen gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens en zorgen we dat ze altijd beschermd blijven.

Buxibo is in het algemeen verantwoordelijk voor de bescherming van jouw gegevens. Diensten van 3e partijen die we gebruiken voldoen aan onze strenge voorwaarden. Echter kunnen ook bij deze partijen bijvoorbeeld ongeoorloofde toegang plaatsvinden door anderen. In deze gevallen zullen we ook adequaat handelen zodat jouw gegevens veilig blijven en je ook op de hoogte bent.

Welke persoonsgegevens krijgen we en hoe verwerken we deze gegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die we kunnen herleiden tot jou als persoon. Voorbeelden zijn jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens krijgen we meestal van de klant. Soms krijgen we ook jouw gegevens van een ander als diegene bijvoorbeeld een cadeau direct naar jouw stuurt.

Alle gegevens die je aan ons geeft hebben we nodig om de overeenkomst uit te voeren die tussen ons wordt afgesloten. Bijvoorbeeld het bestelde artikel bij je thuis laten bezorgen. Volgens de wet zijn we verplicht om alle bedrijfsgegevens, waaronder ook klantgegevens, voor 7 jaar te bewaren. 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@buxibo.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Buxibo.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

In je persoonlijke account bij Buxibo vind je alle gegevens die je aan ons hebt gegeven. Hier vind je ook je bestelgeschiedenis en andere informatie over je bestellingen. Ook cadeau- en kortingsbonnen vind je hier. Je kunt op ieder gewenst moment je account sluiten. Ook kun je ons een verzoek sturen om de gegevens die we van je hebben te verwijderen.

Als via de klantenservice contact is geweest en gegevens aan ons zijn gegeven, dan is het mogelijk dat we daar aantekeningen van hebben gemaakt. Ook privéberichten op sociale media zouden we kunnen bewaren om onze service te verbeteren.

Gegevens en diensten die we gebruiken en delen om onze service verbeteren

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Buxibo.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Buxibo.com analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Buxibo.com volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte. Buxibo doet er alles aan om haar klanten en toekomstige klanten zo goed als mogelijk te bedienen. Hiervoor gebruiken we onder meer diensten van 3e partijen. Om websitegegevens te analyseren gebruiken we onder meer Google Analytics. Hiermee krijgen we inzicht in anonieme gegevens zoals uit welke regio een bezoeker komt, wat voor browser diegene gebruikt, hoelang de bezoeker op onze website is enzovoort. Google hanteert zijn eigen privacyregels, deze kun je raadplegen op de pagina Privacyverklaring van Google.

We gebruiken ook diensten van andere partijen. Wil je bijvoorbeeld weten welke vervoerder we gebruiken om jouw pakket te bezorgen, welke CMS we gebruiken, welke betalingssysteem we gebruiken, dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier.

Hoe worden onze gegevens en de gegevens die we hebben gekregen beveiligd?

Niemand anders heeft toegang tot jouw gegevens behalve Buxibo en haar partners. We bewaren jouw gegevens op Nederlandse servers bij een toonaangevende bedrijf. Alleen medewerkers van Buxibo die daar toestemming voor hebben kunnen klantgegevens inzien. Denk bijvoorbeeld aan naam en bestelling. Andere gegevens zoals naam en adres worden doorgegeven aan onze postbedrijven die de bestelling bezorgen. Onze betalingspartner verwerkt jouw betalingsgegevens enzovoort. Ieder partij beveiligd op haar manier de gegevens van haar bezoekers en klanten. Buxibo.com heeft een beveiligde https verbinding. De gegevens die je invoert op onze website kunnen door anderen niet worden bekeken. Hierdoor kun je veilig winkelen zonder zorgen.

Cookiebeleid: Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Buxibo.com gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Buxibo.com gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Door cookies en andere technieken te gebruiken kunnen we bijvoorbeeld voor zorgen dat je niet telkens opnieuw hoeft in te loggen en je onze winkelmandje kunt gebruiken. Met cookies kunnen we ook zien hoelang een sessie op de website duurt. Met andere technieken weten we welke van onze producten het meeste worden bekeken, via welke zoektermen we gevonden worden en hoe we eventueel advertenties kunnen laten zien. We gebruiken zowel functionele als analytische cookies. Ook cookies van 3e partijen worden gebruikt zoals van Google Analytics. Tevens gebruiken wij een tracking pixel voor o.a. gepersonaliseerde reclame. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het cookiebeleid van Google. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting:
https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Buxibo.com en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@buxibo.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Buxibo.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacy- en cookiebeleid

Dit privacybeleid wordt zo nu en dan gewijzigd om up to date te zijn. Nieuwe ontwikkelingen, zowel binnen Buxibo als erbuiten, kunnen daartoe aanleiding geven. Je vindt de meest actuele versie van dit privacybeleid op buxibo.com. Het is aan te raden om zo nu en dan dit beleid te raadplegen. Zo ben je altijd op de hoogte wat betreft onze privacy en andere gerelateerde onderwerpen. Hieronder kun je ook zien wanneer ons privacybeleid voor het laatst is gewijzigd.

Dit privacy- en cookiebeleid is voor het laatst gewijzigd op 19 augustus 2020.